Hattvika Lodge

Hattvika Lodge tilbyr utleie av nordlandshus og ligger i rolige omgivelser omkranset av rorbuer, med utsikt mot havet og båtene som drar ut og kommer inn igjen fra det sagnomsuste lofotfisket. Fra stuedøra er det bare å rusle ned til kaia og kaste seg ut på Vestfjorden for å dra sin egen lofottorsk.Hattvika Lodge tilbyr overnatting hele året, men vi tilrettelegger spesielt for aktiviteter i vintersesong. Ski og Lofotfiske. Hattvika Lodge leies ut på ukesbasis.

Rorbu og sjøhus
13.01.201714:40 Øyvind Restad

Hattvika Lodge handler om å gi gjestene det beste av Lofoten. Bak Ballstad ruver de majestetiske og lokkende lofotfjellene som innbyr til fotturer eller skikjøring. Det som startet som et fritidsprosjekt for eierne, familien Jentoft Bøe som er bosatt i Oslo, er i dag et ly for deg som ønsker å bo komfortabelt og sentralt i Lofoten. I et ekte rorbu miljø tilrettelegger vi aktiviteter til lands og til vanns, uansett om du vil ut på havet for å fiske eller begi deg opp mot de spisse fjelltoppene. På jakt etter feriebolig i ett ekte rorbu miljø midt i Lofoten- ta kontakt!

Hvor befinner vi oss?
Ballstad har sannsynligvis vært fiskevær i så mye som 1000 år, og stedet er fortsatt en aktiv kystperle med stor fiskeflåte og flere fiskemottak. Midt i fiskeværet finner du oss. Godt plassert med fin utsikt! Vi ønsker gjerne å ta deg og din gruppe på tur, og har også konferansemuligheter på anlegget.

Hattvika Lodge har 11 sengeplasser, fordelt på 2 hus. Hovedhuset har 7 sengeplasser fordelt på 4 soverom. Annekset har 4 gode sengeplasser i ett (stort rom). Annekset er kopi av rorbu og "soverommet" er luftig med 4 meter takhøyde og fremstår som meget komfortabelt. Det er 1 bad pr hus (2 bad totalt)- begge bad er flislagt (varmekabel) med dusj. Meget god standard og er helt nye.

Om du og din gruppe skulle være interessert i en fartsfylt tur på havet tilbyr vi også rib med skipper for utleie. Båten er utrustet for turer i hele Lofoten og båten tar lett 6-8 passasjerer!

Kontakt oss gjerne i dag for tilbud.

Hattvika
8373 Ballstad

Telefon: 93028887
E-post: kristianboe@me.com
Nettside: http://www.hattvikalodge.no

Hattvika Lodge
Fiske7-web.jpg
Lo
Hovedbilde_startside_thelodges_tørrfisklodge1-web.jpg
omradet7-web.jpg
ski1-web.jpg
thelodges_2-web.jpg
thelodges1-web.jpg
thelodges2-web.jpg
thelodges3-web.jpg
thelodges6-web.jpg
Hattvika Lodge
thelodges7-web.jpg
Soverom
thelodges12-web.jpg
Stian Klo
Winter Wonder Land
Lofoten/ Haukland Beach
Hattvika Lodge
Bad
Hattvika Lodge
Kjøkken/ Stue
Hattvika Lodge
Soverom
Hattvika Lodge
Soverom
Hattvika Lodge
Sommer Ballstad
Hattvika Lodge