Trollfjord med ørnesafari - Lofoten Rafting Adventures

Det åpne havet, de bratte fjellene, smale sund og frodige holmer. Lyset som skifter, krystallklart vann. Snødekte fjell som reiser seg opp av havet. En opplevelse som aldri slipper taket. Trollfjorden er vakker og mektig uansett når på året du besøker den.

Aktiviteter
11.03.201707:06 Kristian Nashoug

Trollfjorden er 2 km lang og bare 100 m bred ved munningen på vestsiden av Raftsundet. På sørsiden står Trolltindan 1.045-1.084 m.o.h. og truer med steinsprang ned de stupbratte fjellsidene. På nordsiden går Blåfjellet opp i 998 m.o.h. I vest ligger Trollfjordvatnet 162 m.o.h. med isklumper selv om sommeren. Et eventyrlig landskap som lett setter fantasien i sving.

På øyene i Lofoten er det en rik ørnebestand. Vi har gjennom mange år opparbeidet oss solid kunnskap om hvor havørnen holder til. Det betyr at vi på nesten hver tur vil få oppleve denne fantastiske fuglen på nært hold. På turen har vi med en godbit for å lokke ørna så nært båten som mulig.

Kom, bli med på en unik RIB-safari til Trollfjorden. Vi legger turen innom Storemolla og Lillemolla der de vakre stedene, Oddvær, Haversand, Skjoldvær, og Grunstad ligger.

Avgang fra: Svolvær, men vi henter gjerne passasjerer andre plasser etter ønske.

I perioden 01.01-31.05.16.

Oppmøte 30 min før avgang.
Turen tar ca 2 timer.

Pris: Voksne 750 kr, barn 600 kr.

SIKKERHET
Vi har stort fokus på sikkerhet på våre turer. Alle våre skipsførere har høyere nautisk utdannelse med lang erfaring i faget. Vi kjenner farvannet rundt om i Lofoten meget godt. Vårt selskap har opprettet eget sikkerhetsstyringssystem i henhold til gjeldende forskrifter og alle våre skipsførere har gjennomgått grundig opplæring i dette systemet. Før avreise har vi gjennomgang av sikkerhetsrutiner, og passasjerer blir utstyrt med personlig påbudt redningsutstyr. Det blir utdelt flyte/varmedress, redningsvest og briller. Lue og hansker blir utdelt etter behov. Passasjerer anmodes om å ha varmt undertøy og varme sko ved oppmøte før tur.

Risikogrupper:
Gravide og personer med rygg- eller nakkeproblemer.

KOMFORT:
Mange tror at RIB-turer kun er for folk som liker fart og spenning, men dette stemmer ikke. Våre turer passer for de aller fleste. Hver passasjer får tildelt eget sete med ryggstøtte. Farten kan tilpasses ut fra passasjerenes ønske. Vår erfaring er at de som er mest skeptisk når de går om bord, er de som er mest fornøyd når de kommer i land! Båtene våre er ekstremt stabil og sjødyktig og takler det meste. Vær og vind vil sjelden være årsak til å avlyse turer. Personlige eiendeler som mobil, kamera, osv., tas med på eget ansvar.

Sjømannsgata 5
8300 Svolvær

E-post: post@lofoten-rafting.no