Ramberg Gjestegård

Ramberg og området rundt er kjent for sine flotte sandstrender, på Lofotens ytterside.

Hytter
Bestill her
27.02.201716:06 Kristian Nashoug

Ramberg Gjestegård er en liten, men mangfoldig reiselivsbedrift.

I hovedhuset finner vi resepsjon og en trivelig , velrenommert restaurant . Her serverer vi alt fra kaffe og kaker til kulinariske opplevelser basert på Nordnorske råvarer, særlig fisk. Alle rettigheter. Medlem i restaurantkjeden Arktisk Meny.

Ned mot den flotte sandstranden har vi 10 hytter av varierende størrelse, fra 2 til 5 senger. Alle har dusj / toalett , soverom og oppholdsrom med fullt utstyrt kjøkkenkrok. Noen med TV. En av hyttene er tilpasset rullestolbrukere. Fra alle hyttene er det flott utsikt over stranden, storhavet og midnattssola.

På resten av utearealet har vi plass til ca 35 telt/camping biler/vogner, samt servicebygg. Her finner man et godt utstyrt kjøkken, spise/oppholdsrom med TV, dusjer/ toaletter og vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel.

Vi har utleie av sykler, kajakker og båter med og uten motor. Charterturer på Lofothavet med fiskebåt, båten heter MS Kvisla og kan ta med 5 passasjerer.

Anlegget ligger midt i den lille, men levende bygda Ramberg (ca 300 innbyggere), her finner man dagligvarehandel, bensinstasjon, manufaktur, bank, post, lege, tannlege, brukskunstnere og galleri. Alt i hyggelig gangavstand fra anlegget.
Ramberg er også et ypperlig utgangspunkt for turer rundt i Lofoten.

Bedriften er miljøsertifisert, (Miljøfyrtårn) som er et bevis på at vi har oppnådd de offentlige bransjekrav som stilles for å ha en miljøvennlig drift.

Kong Olavs veg
8380 Ramberg

Ramberg Gjestegård ligger rett ved E10 midt i Ramberg sentrum, på Lofoten ytterside.

Telefon: 76093500
E-post: post@ramberg-gjestegard.no
Nettside: www.ramberg-gjestegard.no