Henningsvær Bryggehotell

Midt på Brygga i Lofotens største og mest aktive fiskevær, blant trauste rorbuer og fiskemottak ligger Henningsvær Bryggehotell.

Hotell
27.02.201722:07 Henrik

Hotellet ble bygget med respekt for sine omgivelser. Finstemt til miljøet rundt er hotellet utformet med rustikk eleganse. Stedet er et fyrverkeri i farger.

Store, komfortable møbler og moderne design preger omgivelsene. Henningsvær Bryggehotell har alt som forventes av et moderne hotell. Resepsjon, lobbybar, salong og spisestue - alt med direkte utsikt til fiskeværet.

Maten nytes til utsikten over livet i havna. Her bor du midt i smørøyet med ramsalt Lofotliv rett utenfor. Kunstgalleri og smykkeverksted er nærmeste naboer, og i Henningsvær er det alltid fristende å vandre rundt mens du tar inn ekte fiskeværsstemning.

Hjellskjæret
Henningsvær 8312

Henningsvær ligger i Vågan kommune, 20 km vest for Svolvær som er kommunesenteret, og "Lofotens hovedstad". Svolvær har daglig anløp av hurtigrute og hurtigbåt fra Bodø. Fra Bodø kan man også ta fly til Svolvær lufthavn Helle, som betjenes av Widerøe. Det er også kun 2,5 timers busstur fra Harstad/Narvik lufthavn Evenes, som har flere daglige direkteruter til/fra Gardermoen.

Telefon: 76074750
E-post: booking@henningsvaer.no
Nettside: http://www.henningsvaer.no

, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox