Thon Hotel Lofoten

Velkommen til Thon Hotel Lofoten - et nytt og topp moderne konferansehotell i Svolvær, selve hjertet i Lofoten!

Hotell
Bestill her
10.03.201713:07 Henrik

Velkommen til Thon Hotel Lofoten - et nytt og topp moderne konferansehotell i Svolvær, selve hjertet i Lofoten!

Thon Hotel Lofoten ligger idyllisk til i havnen i Svolvær. Du kan gå tørrskodd fra hurtigruten til hotellet og det er gangavstand til alle attraksjonene i Svolvær. Hotellet blir direkte tilknyttet Lofoten Kulturhus.

Thon Hotel Lofoten har 190 moderne rom og trådløst internet i hele hotellet. De aller fleste rom vil få en spektakulær utsikt mot Lofotens ekstreme havlandskap. Hotellet har gode parkeringsmuligheter i parkeringshus.

Mat og drikke på Thon Hotel Lofoten:
Restaurant Bojer ligger på kaien ved Svolvær torg og legger vekt på lokale, ferske råvarer. Skrei, tørrfisk, fersk fisk fra lokale fiskere, hvalkjøtt, lokale lagrede oster og lofotlam. Det blir utservering i sommerhalvåret.

Kurs og Konferanse på Thon Hotel Lofoten
Konferanseavdelingen har kapasitet opp til 750 personer i den største salen. Sammen med hotellets ca. 20 møterom byr dette på fleksible løsninger for kurs og konferanser av ulike typer i Lofoten. Totalt antall for kurs og konferansegjester i Lofoten blir rundt 1100 personer. Våre foajeer over tre etasjer benyttes til pauser, messeutstillinger coctailselskaper, apertiffer, events og rekreasjon. Hotellet kan arrangere banketter og selskaper for opptil 750 personer.

Thon Hotel Lofoten - et perfekt utgangspunkt for spennende opplevelser i vakker natur!

Torget
8300 Svolvær

Thon Hotel Lofoten ligger idyllisk til i havnen i Svolvær. Du kan gå tørrskodd fra hurtigruten til hotellet og det er gangavstand til alle attraksjonene i Svolvær.

Telefon: 76049000
E-post: lofoten@thonhotels.no
Nettside: www.thonhotels.no/lofoten