Lofoten Planet BaseCamp

Vi ønsker å invitere deg til vår Lofoten Planet BaseCamp som ligger ved foten av Lofotodden Nasjonalpark hvor du kan treffe likesinnede fjellentusiaster som deg i hjerte av Lofotens fjelleldorado.

Gjestehus
14.11.201908:19 Sissel

Vi er Agata og Erwin, et lokalt gründerpar og engasjerte verter. Vi vil bli kjent med deg og vi gleder oss til å dele vårt lidenskap for Lofoten og friluftsliv med deg.
Når du ankommer vårt sjarmerende, moderne og årgangsmøblerte sted, vil du umiddelbart kjenne den helt spesielle og intime atmosfæren. Den får deg til å føle at du bor i ditt eget Lofoten-hjem og at du har et perfekt utgangspunkt for å utforske den vakreste delen av øyriket. Vår BaseCamp ligger ved bredden av Sørvågvatnet i det idylliske fiskeværet Sørvågen i Moskenesøya og kan ta imot inntil 21 gjester.
Vi har stor fokus på bærekraftig reiseliv og vi er Miljøfyrtårn sertifisert. Sammen med partnere vi nøye velger ut bygger vi pakker med spesialutviklede opplevelsestilbud. Disse omfatter ulike aktiviteter innen fjellvandring, fotografi, yoga, mindfulness og coaching. Dette kombinert med nærkontakt med lokalsamfunnet, ansvarlig bruk av den unike naturen skaper rom for refleksjon, holdningsendring og personlig utvikling.

Moskenesveien 915
8392 Sørvågen

Telefon: 90 56 20 40
E-post: contact@lofotenplanet.com
Nettside: www.lofotenplanet.com

Superior room, click to open in lightbox
Basecamp under the Northern light, click to open in lightbox
Suite, click to open in lightbox
Kitchen Suite, click to open in lightbox
Kitchen, click to open in lightbox
Home dining, click to open in lightbox
Workshop, click to open in lightbox
Meditation on the beach, click to open in lightbox
Summer hiking, click to open in lightbox
Agata & Erwin, click to open in lightbox
Reception, click to open in lightbox
Munkebu, click to open in lightbox
, click to open in lightbox