3-Dagers "Glam-Camping" i Lofoten: Trollfjord Cruise - Villmark Safari - Fottur - Kajakk Tur - Geitegård Besøk

Dette eventyret byr på fantastiske naturopplevelser, førsteklasses aktiviteter, og inblikk i den lokale kulturen. Bli med å overnatte ute i komfort og nyt natten i din private lavvo. Morgenkaffen nytes på sandstranden med utsikt over Lofotens fjell og fjorder.

Gjøre
26.03.201703:07 Hege

Den Arktiske Opplevelse

Denne arktiske opplevelse får deg til å åpne øynene for den fantastiske naturen Lofoten har å by på. Ved å bli med Wild Seas på dette eventyret vil du oppdage fabelaktig natur fra lands og til vanns, oppleve lokal kulturhistorie, lokal mat og komfortabel overnatting ute i det fri. Vi tilbyr kvalitets aktiviteter og opplevelser som er nøye sammensatt for best å presentere det Lofoten har å tilby, -på 2 dager.

«Glam-Camping»
Overnatt i naturen i en privat lavvo på stranda. Lavvoen har en komfortabel dobbeltseng som kombinerer opplevelsen av å ligge ute og høre villmarken, -og samtidig bevare behageligheten av å være i egen seng. «Glam-Campen» er utstyrt med dusj, toaletter, aktivitets muligheter og et stort fellestelt.


Dag 1: Vi møtes i Svolvær og starter turen igjennom noe av det beste Norge har av natur og landskap. I det vi cruiser mellom trope lignende øyer og strender, kan det være vanskelig å tro at man er i det arktiske nord! Vi drar til en av Norges aller mest kjente fjorder, Trollfjorden. På turen nyter vi vakre fjell, landskap og det blomstrende dyrelivet. Vår åpne og hurtige båt vil ta dere sikkert og komfortabelt på turen, og tilbyr orkesterplass for alle!

Følg med til lands og til vanns i det vi forflytter oss igjennom dyrelivets naturlige omgivelser, og oppdag et mangfold av sjøfugler. Havørnen som er Nord-Europas største rovfugl er kanskje den største attraksjonen, men er man heldige kan man også bl.a. se Lundefugl, Sel, Hval, Reinsdyr og Elg på turen.

Har du alltid hatt lyst til å melke ei geit? Vel, nå har du sjansen! Etter sightseeing i Trollfjorden besøker vi en sjarmerende geitegård som produserer lokale delikatesser, hvor vi vil få servert et fantastisk tre-retters måltid midt i Lofotens storslåtte natur.

Etter besøket seiler vi tett innpå øyene for å oppdage de små perlene av natur. Vel fremme på "Glam-Camen" kan du slappe av og innta midnattsolen og friluftslivet.


Dag 2: På kajakk utfluktene; padler vi igjennom Kariben-lignende hav. Er vi heldige så vil villmarkslivet møte oss, noe som vil gjøre turen enda mer minneverdig. Vi stopper og koser oss med en piknik på en strand på halvveien, og returnerer til "Glam-Campen" i god tid før avreise tilbake til Svolvær.

Dag 3: Vi starter dagen med en fottur opp en middels krevende fjelltopp hvor vi på toppen kan nyte utsikten over Lofoten, Ofoten og Vesterålen. Vi koser oss med en piknik på toppen før vi starter nedturen. På tur ned tar vi en sti som leder oss til en innføring i lokal kultur og historie.


Inkludert i turen:

- 2 Glam-Camping" Overnatting
- 1 Trollfjord Cruise med Villmarks Safari
- 1 Geitegård Besøk med 3-retters middag
- 1 Kajakk Tur
- 1 Fottur
- 2 Middag
- 2 Frokost
- 2 Lunch
- Sengeklær & varme Tepper
- Varm Flytedress (på båt turene)

Ta Med:

- Varme klær
- Fjellsko
- Padle Sko (sandaler)
- Vind- og vanntette klær
- Solbriller


Tur Informasjon:

Pris Voksen: Kr 5995,-
Pris Ungdom: Kr 4995,-
Pris Barn: Kr 3995,-

- Avgang Svolvær (Dag 1): 14:30 *Oppmøte 15 minutter før avgang.
- Ankomst Svolvær (Dag 3): 16:00
- Vansklighets Grad: Lett/Moderat
- Oppmøtested: Svolvær Torg, ved Wild Seas stand

Alder restriksjoner: Barn under 8 år kan ikke bli med på denne turen.

Wild Seas tilbyr en rekke spennende dags- og flere- dags turer og utflukter som:

- "Glam-Camping"
- Kajakk turer
- Fotturer
- Fjord og Øy Cruise
- Lundefugl og Sel Safari
- Hvalforsknings Safari
- Fiske turer
- Hunde- og Reinsdyr Kjøring
- Lokale mat gleder
- Nordlys Cruise

Besøk oss på www.wildseas.no for mer informasjon.
Lurer du på noe, har spesielle behov eller ønsker en skreddersydd tur?
Ta kontakt på 90 07 88 96 eller info@wildseas.no

Torget 21
8300 Svolvær

Oppmøtested: Ved Wild Seas stand Svolvær Torg Torget 21, 8300 Svolvær

Telefon: 900 78 896
E-post: info@wildseas.no
Nettside: www.wildseas.no