Lofoten er et kajakkparadis

Lofoten er et yndet feriested for kajakkpadlere med vår flotte skjærgård og krystallklart vann. Om du ikke har med kajakken på taket, så låner vi deg gjerne.

Artikkel
19.06.201313:44 Mariell Hagen

Du kan leie kajakk med utstyr så lenge du har våtkort. Har du ingen erfaring, men vil prøve deg i kajakken, byr vi deg på kurs og padletur for nybegynnere. For de mer erfarne er det mulig å bli med på langturer over flere dager og teknikkurs for dem som vil utvikle sine ferdigheter.

Uansett vindretning, Lofoten har alltid et rolig farvann et sted for deg som vil ut i kajakken. Husk å ta forholdsregler og ha respekt for vær og vind.

Skal du ut på egen hånd, vil vi anbefale denne kajakk boken:

The Lofoten Islands, A Sea Kayak Guide to the Magical Isles

Vinterpadling

Vinterpadling er forfriskende og en mulighet for de som vil gjøre noe litt annerledes på sin ferie i Lofoten. På tross av at det er kaldt i lufta, holder du deg god og varm i kajakken.

Vi har flere stolte selskap som står klare til å ønske deg velkommen om du kommer alene eller som en del av en gruppe. Sikkerhet og kunnskapsformidling står høyt i fokus, for at du som gjest skal ha en minnerik opplevelse! En kajakktur i Lofoten vil du sent glemme.

Våre tilbydere finner du både øst og vest i Lofoten og de står klar for å gi deg mulighet til å bli med på både korte og lengre turer med forskjellig erfaringsgrad.

 

© CH/visitnorway.com, click to open in lightbox
Kajakk i Lofoten - © Terje Rakke/Nordic Life/www.nordnorge.com, click to open in lightbox