Guidet nordlystur - Lofoten Aktiv

Nordlyset eller Aurora Borealis er en arktisk opplevelse som gir gysninger og gledesrop fra deltagere i alle aldre og erfaringsgrunnlag.

Aktiviteter
13.01.201714:43 Øyvind Restad

Solens eksplosive væremåte har gitt fantastiske forestillinger fra høsten, gjennom hele vinteren til midten av april. Mer enn en gang har jeg, sammen med andre lokale folk, blitt stående med bratt nakke og åpen munn stirrende opp på dette vanvittige lysspillet på himmelen.

Våre turer går på ettermiddager og kvelder helt fram til midten av april. Etter det blir natten så lys at det er kunn en kort tid på natten det er mørkt nok til å se Nordlysets svake kunst. Fra siste uke i august begynner vi å se nordlyset igjen. Turene går til områder med minst mulig forstyrrelser fra kunstig lys og inn i områder der Nordlyset hersker alene.

Ofte er gruppene fra 2-4 personer og varer fra opptil 3 timer. Ønsker større grupper å delta trenger vi flere guider og litt annet utstyr, men det er ikke noe problem for oss å arrangere. Gjør deg klar til en magisk kveld; ta en "ettermiddagskvil", kle deg godt og varmt. Det er greit å ha med seg et kamera med «M»/manuell innstilling og et lite stativ for å ta bilder selv. Du kan også sende en epost til oss etter turen og så blir du med på delingen av våre bilder på DropBox. Hver natt har sin egen katalog på DropBox. Har du aldri tatt bilder i mørkret før kan guiden gi deg informasjon om hvordan du kan stille inn ditt kamera.

Pick-up ved turistinformasjonen i Svolvær kl 19:50. Etter sommertid (når du stiller klokka frem) er pick-up en time senere, kl 20:50.

Rødmyrveien 24
8309 Kabelvåg

Telefon: 99231100
E-post: jann@lofoten-aktiv.no
Nettside: http://www.lofoten-aktiv.no

Lofoten Aktiv
Lofoten Aktiv
Lofoten Aktiv
Lofoten Aktiv
Lofoten Aktiv