Nordlys Nordic Walking

Opplev nordlyset som danser over deg på himmelen mens du går på gamle stier i naturen og reiser tilbake i tid i fantasien.

Aktiviteter
14.12.201706:27 Hege

I gamle dager gikk folk i Lofoten fra bygd til bygd til fots, og i mørketiden var det bare månen, stjernene og nordlyset som belyste veien. Vi tar deg med på en tur som du vil oppleve som i de gode gamle dager. Du går på stiene som ikke kan nås med bil og der kunstig lys ikke eksisterer. Der er det mørkt og du kan se fantastiske lysspill på himmelen.

Nordlys er alltid i bevegelse. Det dukker opp og forsvinner, og viser seg en stund senere igjen. Du har ubegrenset utsikt til himmelen under turen og opplever umiddelbart alt som skjer der. Det er nordlyset som er magien på himmelen, men du ser også stjerneskudd, stjerner og planeter. Det finnes ingenting som forstyrrer dette fantastiske spillet. Du vil ha følelsen av å være i ett med naturen.

Ruten begynner i Svolvær og fører til strandlinjen i Kabelvåg i forskjellig turterreng, opp og ned bakkene. Mens du går bruker du staver som støtter deg. Vi kommer tilbake til Svolvær med offentlig buss transport.

Nordlyset er et naturfenomen og vi kan ikke garantere at det dukker opp på denne turen. Vi sjekker foreholdene på forhånd for å maksimere dine sjanser for å se nordlyset. Men vi kan garantere at du får en autentisk opplevelse i Lofotens landskap som du aldri har sett før på denne måten.

Pris: kr 1090,- per person
Varighet: 4 timer
Antall personer: 1 - 8

Dette er inkludert i pris:
• Nordic walking staver
• Hodelykt og refleks
• Billett for buss
• Varm drikke
• Guide