Eliassen Rorbuer

Opplev storslått natur, ro, midnattssol, nordlys, ruskevær, hav og fjellutsikt, fiskebåter, fis-kevær og rorbuer – en ekte Lofotatmosfære!
Velkommen til Lofotens eldste rorbuanlegg, stedet med historie og sjel. Her finner du tradi-sjonelle og moderne rorbuer, sjøhus leiligheter, restaurant Gadus og utleie av motorbåter og sykler.

Rorbu og sjøhus
04.12.202005:12 Ingvill

Våre eldste rorbuer var tidligere brukt som innkvartering for tilreisende fiskere fra hele lan-det under det årlige skreifisket som foregår fra januar til april. De fleste av rorbuer er i dag grundig restaurert og tilpasset det behov turister fra hele verden måtte ha. Viktige elemen-ter fra tidligere er bevart gjennom autentisk innredning, som gjør at buene beholder noe av sitt opprinnelige særpreg.

Smak på kortreist lokal mat med italiensk vri på den nye restauranten Gadus. Lei en båt eller sykkel i sommertid og utforsk på egen hånd Lofotens vakreste området.

Ta bilder med våre rorbuer fra Hamnøy brua, et fotomotiv som er blitt verdenskjent i sosiale media og som viser noe av det vakreste landskapet Norge kan by på.

Bli med på mange spennende aktiviteter med lokale arrangører. Finn nordlys, nyt midnatt-sol under utallige fotturer og havsafari, bestige den kjente toppen Reinebringen, få stor torsk med lokal fisker, padle kajakk, surfe, kite, dykke, snorkle og ta tusenvis av fantastiske bilder. Ha en uforglemmelig opplevelse i Lofoten!

Hamnøy
8390 Reine

Det ligger i vakre og ville Vest Lofoten på Hamnøy, en liten øy rett ved Reinefjorden og i nærheten av Reine. Avkjørsel ved E10 på Hamnøy. Skilt viser vei til Eliassen Rorbuer like før brua ved adkomst fra øst.

Telefon: +47 45814845
E-post: rorbuer@online.no
Nettside: www.rorbuer.no

Eliassen Rorbuer
Kjøkken i Rorbu
, click to open in lightbox
Eliassen Rorbuer
Rorbu med utsikt
, click to open in lightbox
Eliassen Rorbuer
Finn roen hos Eliassen Rorbuer
, click to open in lightbox
Eliassen Rorbuer
Sommer på Hamnøy
, click to open in lightbox
Eliassen Rorbuer
Gadus Restaurant
, click to open in lightbox