Eliassen Rorbuer

Storslått natur, ro, midnattssol, nordlys, ruskevær, hav og  fjellutsikt, fiskebåter, fiskevær og rorbuer – en ekte Lofotatmosfære. Velkommen til Lofotens eldste rorbuanlegg. Eliassen Rorbuer tilbyr 35 tradisjonelle rorbuer, restaurant og aktivitetssenter.

Rorbu og sjøhus
Bestill her
13.01.201714:42 Øyvind Restad

Rorbuer var tidligere brukt som innkvartering for tilreisende fiskere fra hele landet under det årlige skreifisket. De eldste er fra 1890. Også i dag assosieres Lofoten med Skreifiske som har foregått i tusen år og kan oppleves langs hele kysten fra januar til april.
De fleste av rorbuer er i dag grundig restaurert og tilpasset det behov turister fra hele verden måtte ha. Viktige elementer fra tidligere er bevart gjennom autentisk innredning, som gjør at buene beholder noe av sitt opprinnelige særpreg. Det er høyhastighets trådløs internett på hele anlegget.
I vårt lille fiskevær Hamnøy kan du fortsatt oppleve Lofotfiske og smake på lokal mat av høyeste kvalitet på Krambua Restaurant.
Lei en båt på Hamnøy og få fisk på stanga eller lei en sykkel og utforske øyene på egen hånd.
Bli med på mange spennende aktiviteter med lokale arrangører. Finn nordlys, nyt midnattsol, få stor torsk med lokal fisker, padle kajakk, surfe, kite, dykke, snorkle, bestige Lofotfjell og ta tusenvis av fantastiske bilder. Ha en uforglemmelig opplevelse i Lofoten!

Hamnøy
8390 Reine

Det ligger i vakre og ville Vest Lofoten på Hamnøy, en liten øy rett ved Reinefjorden og i nærheten av Reine. Avkjørsel ved E10 på Hamnøy. Skilt viser vei til Eliassen Rorbuer like før brua ved adkomst fra øst.

Telefon: 45814845
E-post: rorbuer@online.no
Nettside: www.rorbuer.no