Lofoten Rorbuhotell - rorbu og sjøhus

Lofoten Rorbuhotell driver restaurant og overnatting på vakre Sørvågen i Lofoten, med det gode liv i fokus. Her får du nydelig lokal mat laget av kortreist og ferske råvarer, samt sove og bo godt i fantastiske omgivelser.

Rorbu og sjøhus
06.07.201910:03 Sissel

Her tilbyr vi flere typer overnatting, fra dobbeltrom på brygge til rorbuer og leiligheter av ulike størrelser, og hotellrom. Alle våre rorbuer har sjøutsikt, uansett om du booker deg inn på vår lille og koselige rorbu egnet for to personer, eller ønsker å bo mer eksklusivt i vår Suite Deluxe. Med over 150 sengeplasser har vi mulighet til å ta imot deg om du reiser alene eller dere reiser sammen i en stor gruppe.

Sørvågen er et aktivt fiskevær i spektakulære naturomgivelser ytterst I Lofoten. Stedet ligger ved E10, 2km fra Europaveiens endepunkt på Å, og blir av mange karakterisert som en perle i Lofoten. I bakgrunnen rager Lofotveggen og det ikoniske fjellet, Støvla. Utover havet har man fri sikt mot det norske fastlandet, Vestfjorden og den berømte og beryktede Moskstraumen.

Sørvågen gir deg alt som Lofoten er kjent for, konsentrert på en plass. Langs kaia finner vi gammel trearkitektur i tradisjonell stil, fiskebruket og fiskebåtene. Her er også klassiske rorbuer som i dag brukes i all hovedsak som feriehytter, men hvor noen av dem fortsatt brukes til sitt opprinnelige formål av yrkesfiskerne. Men det som gjør stedet Sørvågen helt unikt er den lette tilgangen til Lofotens uforlignelige fjellheim. Her finnes mange og varierte muligheter for fritids- og kulturaktiviteter, friluftsliv og rekreasjon. Stedet er utgangspunkt for mange flotte turløyper og utflukter som passer for alle.

Vertskapet Mariann og Stein har fokus på kvalitet i alle ledd og setter sin ære i at du som gjest skal få en god opplevelse. De har vokst opp med nærhet og til naturen og det havet har å by på, og gjestfriheten, gleden og kjærligheten til god mat og lokale mattradisjoner er bærebjelkene i driften.

Om du har noen spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt.
Lofoten Rorbuhotell - Restaurant og overnatting på vakre Sørvågen.
Det perfekte stedet å oppleve Lofoten på sitt beste.

Besselvågveien 8
Sørvågen 8392

Telefon: 760 92 100
E-post: booking@lofotenrorbuhotell.com
Nettside: https://www.lofotenrorbuhotell.com/no/hjem

Lofoten Rorbuhotell
Havet Restaurant
Havet Restaurant på Lofoten Rorbuhotell, click to open in lightbox
Lofoten Rorbuhotell
Havet Restaurant
Havet Restaurant på Lofoten Rorbuhotell, click to open in lightbox
Lofoten Rorbuhotell
Lofoten Rorbuhotell
Utsikt fra kaia, click to open in lightbox
Lofoten Rorbuhotell
Lofoten Rorbuhotell
Kjøkken og stue i en av rorbuene på Lofoten Rorbuhotell, click to open in lightbox
Lofoten Rorbuhotell
Lofoten Rorbuhotell
Stue i en av rorbuene på Lofoten Rorbuhotell, click to open in lightbox
Lofoten Rorbuhotell
Lofoten Rorbuhotell
Soverom, click to open in lightbox