Rorbu hos Skårungen

Nyrenoverte rorbuer med en spektakulær utsikt over havet og Lofotfjellene. Hver rorbu er på 35 m2 og har to soverom med soveplass til opptil fem personer.

Rorbu og sjøhus
Bestill her
06.05.202009:28 Hege

Hver rorbu inneholder to soverom. Ett soverom har en dobbeltseng og ett soverom har en køyeseng for familien. Kjøkkenet er fullt utstyrt med alt du trenger for å tilberede dine egne måltider. Nyoppusset bad med toalett og dusj. Rorbuene ligger ved sjøen med egen balkong over sjøen.

Skårungen ligger på det gamle Ørsvågvær som tidligere var et fiskevær med fantastisk historie. Her bor du tett på naturen hvor du har spektakulær utsikt over havet og lofotfjellene.

Vi ligger kun 3 km vest for Kabelvåg sentrum og 9 km til Svolvær.

Bare fantasien din kan sette grensene for hva du kan utforske på dette området. Ta med deg utstyret ditt og opplev fantastiske dager med snorkeling i det turkise havet, klatring i fjellene, topptur i nordlyset, sitte på stranden og se på midnattssolen eller og oppleve havet koke under skreisesongen.

Skårungen, din base i Lofoten.

Ørsvågveien 40
8310 Kabelvåg

Vi ligger kun 3 km vest for Kabelvåg sentrum og 9 km til Svolvær sentrum. Skårunge ligger 1 km unna hovedveien i Lofoten, E10 hvor det er busstopp. Gangvei til Kabelvåg.

Telefon: 90 14 19 78
E-post: booking@skaarungen.no
Nettside: www.skaarungen.no

, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox