Krambua Restaurant

Mikael Björkman er en 38 svensk svensk kokk som liker å leke med den rene smaken fra de fantastiske lokale ingrediensene som hovedsakelig finnes i Lofotens klare og uberørte farvann. Han vil alltid prøve å få gjestene til å føle seg velkommen i en varm atmosfære!

Restaurant
09.08.201821:28 Sissel

Mikael begynte å jobbe i familiebakeriet i Stockholm mens han kammet studier i restaurantskolen sammen med bakeriry. Han har jobbet rundt i Stockholm i ganske kjente restauranter før Mikael og kona Noemi bestemte seg for å flytte til Lofoten og åpne Krambua Restaurant.

Noemis italienske bakgrunn vises også i matlagingen fra tid til annen.

Menyen på Krambua endrer seg veldig ofte basert på sesongen og etter hva fiskerne (eller) Mikael og Noemi kan fange! En av de viktigste tingene er at Mikael alltid vil garantere om maten er fersk, derfor er det en ny meny mer eller mindre hver dag.

Noemi Ortenzi er 45 år gammel og vokste opp i Italia. Hun deltok i et kurs i markedsføring og ledelse ved Universitetet i Perugia, og deretter uteksaminert hun i statsvitenskap ved institutt for samfunnsvitenskap i interkulturell kommunikasjon.

Da hun var 37 flyttet Noemi til Sverige, og hun har jobbet der som en autorisert turistguide og lærer på italiensk språk i enkelte privatskoler i Stockholm.

Etter 7 år, lei av bylivet, men forelsket i fjellene og utelivet, flyttet hun igjen, men denne gangen til Norge.

Hun savnet mye å jobbe sammen med sin ektemann, så hun tok sjansen og kjørte til Krambua Restaurant i Lofoten sammen med ham.

Noemi hadde alltid lidenskap for mat og nysgjerrigheten til å smake noe nytt. God mat forener alltid alle! Av denne grunn er hun så stolt over å tilfredsstille gjestene som kommer fra hele verden.

Hamnøy
8390 Reine

Telefon: 486 36 772
E-post: contact@krambuarestaurant.no
Nettside: www.krambuarestaurant.no/

Krambua Restaurant
Krambua Restaurant
Krambua Restaurant