Bacalao

Velkommen til Bacalao, rett ved havna i Svolvær med utsikt mot havet og Svolværgeita.

Servering
13.10.202011:04 Sissel

På kaipromenaden i Svolvær, i et tidligere bilverksted som i 2002 ble restaurert til servering og utested med egen scene, finner du Bacalao.

Som gjest vil du komme til et av de koseligste spisestedene i Lofotens hovedstad. Foretrukket både av de lokale og tilreisende. Vi er kjent for god mat, drikke, lun og trendy atmosfære.

Noen av kommentarene fra våre gjester på Trip Advisor:
"Blåskjellene var en høydare" "Bacalaoen var meget god" "Fantastisk god tørrfisk" «Lokale matvarer og drikke». "Koselig lokale med peis"

Vi setter stor pris på å ha blitt et sted for alle; for deg som vil hente energi etter en surfe-eller topptur. For deg som vil spise et hyggelig måltid med din kjære, eller bare nyte atmosfæren med vennegjengen.

Vårt eget øl, Surfers Blonde, produsert av Lofotpils har blitt veldig populær. Det samme har våre retter med innslag av lokale råvarer.

Uteserveringen vår har fantastisk utsikt mot havet, fjellene og folkelivet på kaia. Området er utstyrt med varmelamper, pledd, parasoller og baldakin som sørger for lun og god stemning uansett vær. På sommeren er Bacalao et ettertraktet sted å nyte finværet.

Havnepromenaden 2
8300 Svolvær

Telefon: 76079400
E-post: booking@bacalaobar.no
Nettside: www.bacalaobar.no

Våganavisa/Bacalao
Middag med venner
Middag med venner , click to open in lightbox
Bacalao
Deilig med varme fra peisen på kalde dager
Deilig med varme fra peisen på kalde dager, click to open in lightbox
Bacalao
Bacalao
Bacalao , click to open in lightbox
Våganavisa
Middag med venner
Middag med venner, click to open in lightbox