Himmel & Havn

Ytterst på kaikanten, i et gammelt fiskemottak, hvor himmel og havn møtes. Midt i det levende fiskeværet Ballstad, hvor lokalbefolkning og reisende møtes.

Restaurant
01.12.201800:30 Sissel

I matfatet, hvor tradisjonsmat og nye smaker møtes. Det er det som er Himmel & Havn, en litt underlig, men vidunderlig matoppevelse på verdens vakreste kai- midt i Lofoten.

Vi ønsker deg velkommen til vår kjøkkenbordfest som vi dekker med "en finn av hver fjerding". Dette er våre skatter som vi har samlet over flere perioder. Og kanskje har du drukket av en lik kopp før, hjemme hos din bestemor eller far. Og kanskje blir du tatt med tilbake, til da tida gikk saktere. Vi ønsker å skape en atmosfære som får deg til å senke skuldrene, nyte maten, og ikke minst selskapet.

Vår meny varierer fra sesong til sesong. Men fast for alle årstider er å bruke rene og gode råvarer, levert av våre dyktige lokale leverandører. Skrei, lam, hval og geit er noe av det du kan få servert hos oss, enten på tradisjonelt vis, eller med en vri. For deg som ikke spiser kjøtt eller fisk har vi også gode alternativer å tilby.

Fokuset på å handle lokalt er for oss viktig av flere årsaker. Vi bor midt i matfatet og har lange tradisjoner for å ta vare på, og utnytte matresurssene. Dette er prinsipper vi ønsker å ivareta i en tid da alt går så fort, og forbruket er stort. Samt at vi ønsker å bidra til et bærekraftig samfunn slik at mest mulig går tilbake til samfunnet vi bor og lever i. Det er også viktig for oss i form av lokalkunnskap, og å være en god og gjestfri vert. Til desserten kan du også være så heldig at du får levert ei skrøne eller to fra lokale helter ved nabobordet. Mer ekte blir det ikke.

Moloveien 45
8373 Ballstad

Telefon: 90 47 00 04
E-post: post@himmeloghavn.no
Nettside: www.himmeloghavn.no

www.happylanding.no
happylanding.no
happylanding.no
happylanding.no
happylanding.no
happylanding.no
happylanding.no
happylanding.no
happylanding.no
happylanding.no