Cruise & Kajakktur i Lofotens Lille Hawaii

Bli med på et cruise fra Svolvær til vakre Skrova, Lofotens lille Hawaii, og padle rundt i stille og nydelig natur. Det klare vannet og de hvite strendende gir en følelse av å være i Karibbien.

Aktiviteter
27.03.201804:27 Hege

Turen starter med et severdig cruise fra Svolvær til Skrova. Deretter å sette seg i kajakken og padle rundt denne sjarmerende øya, full av norsk natur og kultur. Er vi heldige så møter vi på forskjellig dyreliv på turen, -det er fantastisk å sitte stille i kajakken og observere bl.a. havørn, oter, niser mm.

Det vil bli gitt undervisning i grunnleggende padle teknikker og sikkerhets rutiner før turen. Vær ikke redd, du trenger ikke å være en dreven i kajakk for å være med oss. Vi ønsker både nybegynnere og erfarne hjertelig velkommen!

Om du ikke ønsker å ta med lunch selv, så kan vi tilby en god og fersk baguette og varm suppe mot et tillegg. Vegetar og vegan alternativer er også tilgjengelig. Lunch må bestilles så tidlig som mulig før turen.

Om du vil så kan du være igjen for å bli bedre kjent med denne sjarmerende øya. De lokale er veldig stolt over plassen sin og slår gjerne av en prat. Som Wild Seas gjest vil dere få 10% avslag på mat i restauranten. Vær oppmerksom på at du kanskje må ta fergen tilbake til Svolvær.

Turinformasjon

Avgang: 9:30 a.m. (oppmøte 15 minutter før avgang)
Ankomst: 2:00 p.m.
Tid: 4.5 timer
Vansklighets Grad: Lett/moderat
Oppmøtested: Svolvær Torg, ved Wild Seas stand

Ta Med:

- Vind og vanntette klær
- Varme klær
- Vann flaske & turmat
- Sandaler
- Solbriller
- Solkrem

Inkludert i turen:

- Båtcruise
- Guidet kajakktur
- kajakk utstyr
- Lunsjpakke (extra kostnad)

Pris Voksen: Kr 1195,-
Pris Ungdom: Kr 1075,-
Pris Barn: Kr 895,-

Kanselleringer: Om en tur blir kansellert pga vær eller annen uforutsett grunn, vil vi si ifra så tidlig som mulig og tilby ombooking eller pengene tilbake.


Wild Seas tilbyr mange spennende aktiviteter, inkludert:

Glam-camping
Besøk til geit gård
Guidet kajakk tur
Guidet fottur
Fjord & vilmarksafari

Kom og besøk oss også i Tromsø!

For spesielle behov, spørsmål eller skreddersydde turer, ta kontakt på info@wildseas.no eller +47 900 78 896 / +47 405 61 334

Websiden: www.wildseas.no

Troget 21
8300 Svolvær

Oppmøtested: Ved Wild Seas stand Svolvær Torg Torget 21, 8300 Svolvær

Telefon: 90078896
E-post: info@wildseas.no
Nettside: www.wildseas.no