Lofoten Gårdsysteri - Gårdsbutikk og Gårdskafe

Lofoten gårdsysteri ligger flott til mellom fjord og fjell på Saupstad, Vestvågøy, på vei mot Unstad.

Gårdsbesøk
13.01.201714:40 Øyvind Restad

Vi tilbyr en matpakke med forskjellige produkter fra gården og lokale produkter med en turbeskrivelse fra gården. Det kan velges mellom forskjellige korte turer og en dags tur. Kanskje vil du være med å hente geitene ned fra fjellet?

Gården drives økologisk med geiter, utegriser, høner og en økologisk skolehage. De grønne fjellene rundt gården er et ypperlig beiteområde til geitene. Og turområde for folk!

I vår gårdsbutikk tilbyr vi økologiske oster og kjøttprodukter fra gården.

I tillegg selger vi forskjellige typer lokale produkter!

Velkommen!

Saupstad
8360 Bøstad

Fra Leknes er det 20 minutter kjøring til oss. Følges E 10 mot Svolvær. Ved skiltet Unstad og Hane merke: til venstre, følg Hane merke og Ysteri. Følg veien mot Unstad. Etter første tunnel er det ca 1 km til Lofoten Gårdsysteri. Gården og ysteriet ligger høyre siden av veien. Velkommen til oss! Fra Svolvær er det en liten time å kjøre til oss. Fra Svolvær følges veien mot Leknes. 1 km etter Lofotr (vikingmuseum) er det skilt tilhøyre med Unstad og Hane merke Ysteri. Følg veien mot Unstad. Etter første tunnel er det ca 1 km til Lofoten Gårdsysteri. Gården og ysteriet ligger høyre siden av veien. Velkommen til oss!

Telefon: 76 08 96 31
E-post: post@lofoten-gardsysteri.no
Nettside: http://www.lofoten-gardsysteri.no

Lofoten Gårdsysteri
Lofoten Gårdsysteri
Lofoten Gårdsysteri
Lofoten Gårdsysteri
Lofoten Gårdsysteri
Lofoten Gårdsysteri
Vår fetaost.jpg
Lofoten Gårdsysteri