Havørnsafari til Trollfjorden - Go2Lofoten

Bli med Go2Lofoten på en opplevelsestur til den helt spesielle og vakre Trollfjorden, og få ørne-safari med på turen!

Aktiviteter
09.08.201804:29 Sissel

Vi tilbyr en guidet 2 timers RIB- tur som inneholder fakta, lokalhistorier, fiskeskrøner og myter - knyttet til fjord/sjø- og landområder som har hatt stor kulturhistorisk betydning. Aktiv kulturformidling er en viktig del av vårt konsept.

Vi kjører gjennom Raftsundet som er kjent for sin store bestand av havørn. Med sitt vingespenn på opptil 2, 65 meter er havørnen Nord-Europas største rovfugl.

Vi legger til rette for at hele grupper, familier og dem som reiser alene får en trygg, morsom, opplevelsesrik og ikke minst minnerik safari, der en kommer tett innpå den ville naturen i Lofoten. Passasjerer blir også tilbudt mating av ørnen som øker sjansen for nærkontakt med havets konge.

Vi setter kursen fra Scandic Brygge i Svolvær sentrum, hvor vi gjennomfører sikkerhetsrutiner og hvor du får utlevert en varm flytedrakt, redningsvest og beskyttelsesbriller.

Obs! Samtidig som vi minner om at vi har fisketurer fra båter som ligger både i Henningsvær og Svolvær, kan vi også gladelig tilpasse turer etter spesielle ønsker og behov - til alternative reisemål. Våre turopplegg er godt egnet for teambuilding og tilsvarende. Dette, som integrerte opplegg i konferanser og kurs.

Varighet: 2 timer.

Etter bestilling, daglig avganger fra Svolvær: 13.00 & 17.00

- All turer inkluderer: Flytedress (varm) og redningsvest.
- Oppmøte 15 minutter før avreise.
- Avreise fra Svolvær: Scandic Hotel Svolvær (på Lamholmen).

Nettside: www.go2lofoten.com (Valg mellom norsk og engelsk)
Facebook: Go2Lofoten As
Instagram: @go2lofoten_AS

Torget
8300 SVOLVÆR

Du går ut fra Svolvær sentrum til Scandic Hotel. Der finner du oss på sjøsiden av hotellet på de tidspunkt som er nevnt over. Vi arbeider nå for å tilrettelegge turer for funksjonshemmede, men de det gjelder må selv kunnne skritte over og sitte på de spesielle setene i rib-båtene, samt holde seg fast (godt grep i hendene).

E-post: Go2Lofoten@mail.com
Nettside: www.facebook.com/Go2LofotenAS/