Julestemning med Michael Bolton, Matoma og Piano på Lofotfjell!

Matoma og Michael Bolton valgte Lofoten for musikkvideoen til sin nye julesang «It`s Christmas time». I videoen kan du se de 2 stjernene fremføre sin nye julelåt på Justadtinden i Vestvågøy kommune i Lofoten.

Lofoten, Fjell, Jul, Michael Bolton, Matoma
03.12.202013:01 Vegeir

screammedia.no

Julen nærmer seg med stormskritt og nå lanserer Matoma sammen med Michael Bolton musikkvideoen til julesamarbeidet «It`s Christmas time».

Hvor finner de julestemningen? I Lofoten.

Mange har opplevd den spesielle Lofotjulestemningen, nå er det verdensstjernenes tur.

I videoen kan du se Michael Bolton synge og Matoma spille piano på Justadtinden i Lofoten med nydelige Lofotfjell og fjorder i bakgrunnen. Hvordan kom pianoet, Bolton og Matoma seg opp på fjellet? Det er en historie som inneholder helikopter, greenscreens, studioer i LA og studioer i Lofoten.

Vi har tatt en prat med regissør Martin Litwiki i Screem Media.

Først og fremst, hvem var på fjellet?

"Matoma og pianoet var på Justadtinden med filmcrew ledet av meg (Martin Litwicki i Scream Media) og støttet av Lofoten film Collective". Sier Martin.

Hvordan fikk dere pianoet opp?

"Vi fløy helikopter og var så heldig å få Lov av Vestvågøy kommune å få lande på Justadtinden. Vi kontaktet Destination Lofoten i samråd med dem og kommunen landet vi på dette spektakulære fjellet".

Når du ser filmen står Bolton også på fjelltoppen, hvordan gikk det til?

"Michael Bolten kunne ikke komme til Lofoten grunnet Korona, men ved hjelp av greenscreen og studioer i Lofoten og LA fikk vi dette fantastiske resultatet".

Hvordan opplever du Lofoten?

"Lofoten er fantastisk, og ideen til denne videoen kom for 2 år siden og vi har ventet på rett prosjekt. Lofoten er en drømmedestinasjon og det er ikke noe annet sted jeg ville planet Matoma og Michael Bolton".

screammedia.no

"Det var en meget spesiell dag som vi vil huske for resten av livet, lyset og naturen gav oss det beste de hadde å gi og det var ikke lite. Matoma sa at det var den fineste dagen i livet så langt!" forteller Litwicki til Destination Lofoten.

Videoen har premiere fredag den 11 desember kl 1500 på YouTube.

Informasjon om Justadtinden 

Varighet: ca 1-2 timer.

Høyde: 738 moh.

Sesong: mai – Oktober

Vanskelighetsgrad: Krevende

Helling: på det bratteste ca. 45 grader.

Distanse: 5,9 km en vei

Startpunkt: Hagskaret 131moh.

Jul i Lofoten