Julegavetips - gavekort

Lofoten under treet!

Lofoten under treet!
Lofotopplevelser er virkelig noe å se frem til, men utrolig mange muligheter. I Lofoten kan både mamma, pappa, søsken, venner, kollegaer og kjærester finne sin drømmeopplevelse. Om det er å nyte utsikten fra Rorbua, hoppe på Svolværgeita, oppleve havørna, spise unik lokalprodusert mat eller besøke en av våre mange museer og galleri. Med gavekortet kan de hoppe i badstua, oppleve Lofotfiske eller i alle fall få unnskyldningen til å endelig realisere sin Lofotdrøm. Gi sommeridyll med midnattssol eller vinterkledde fjell med dansende nordlys i Lofoten.

Sommer i Lofoten

Sommeren er tiden hvor man endelig samles, hvem har du lyst til å ha tid sammen med i Lofoten. Den perfekte måten å sikre gode felles opplevelser på er å kjøpe et Lofotgavekort til de du vil møte i Lofoten. Sommer idyllen i Lofoten kjennes på kroppen, med aktiviteter og natur som sitter igjen i minene. Å hoppe i en båt rett fra Rorbua og finne sin egen sandstrand eller å sammen sprenge grenser med en lokal fjellguide vil Lofoten være den perfekte ramme for tid sammen.

Midnattssol i Lofoten

Lyset i Lofoten om sommeren gir energi. Klokka på ferie i Lofoten kan fort bli lagt bort og opplevelsene har ingen tidsbegrensing. Naturen kjennes annerledes ut om natten, selv med solen stekende er følelsen av en hvilende natur spesiell å oppleve.

Vinter i Lofoten

Vinteren i Lofoten er en unik kombinasjon av kyst og fjell, snø og hav. Man kan utfolde seg på utrolig mange måter i den vinterkledde lofotnaturen. Det er mange forskjellige øyer og steder i Lofoten at en kajakktur, fjelltur eller annen aktivitet oppleves helt forskjellig utfra hvor og når du er i Lofoten.

Lofotfiske

Mange er forbinder nok Lofoten med det historiske Lofotfisket som foregår i perioden januar- mars. Lofotefiske er verdens største fiskeri på en art i en tidsperiode! Det er perioden hvor man kan oppleve de klassiske fiskehjellene fulle av fisk. En viktig norsk tradisjon, Norges første eksportvare – Tørrfisken.

Aktiviteter i Lofoten

De siste årene har fler og fler fått øyene opp for alle de forskjellige aktivitetene man kan gjøre i Lofoten. Det er egentlig nøkkelen til at Lofoten er så populært, kombinasjonen av alle opplevelses mulighetene innenfor et lite fantastisk naturområde.

Surfing i Lofoten

Vintersurfing er en opplevelse få har fått oppleve, men de som har prøvde det blir ofte hektet. Fantastiske bølger fra storhavet slår inn mot yttersiden av Lofoten og skaper det perfekte utgangspunkt for den aktive surfer. Fjorder og le områder skaper ideale nybegynner forhold og uansett om du er nybegynner eller ekspert vil naturen ruve over opplevelsen. Badestamp, badstue og en sprakende peis etterpå gir en varme som setter seg dypt i kroppen.

Nordlys i Lofoten

Dansende nordlys rammet inn av Lofotfjell med gjenskinn i havet er få forunt å ha opplevd. Lofoten er perfektplassert for å oppleve nordlyset og vårt micro-klima gjør at vi holder innenfor vår øygruppe når vi jakter på lyset.  I Lofoten han været endre seg kjapt og det kan være store forskjeller mellom øyer, innside/utside, øst og vest. Som oftest finner jegeren en åpning i skydekket. En av de aktørene i Lofoten med mest nordlysturer kan skryte av 95% suksessrate i 2019. Legg opp flere dager i Lofoten og sjansene blir betraktelig bedre. Det er mange forskjellige måter å oppleve nordlyset på. Noe av det man kan velge mellom foto turer med nordlysjegere, båtturer og til og med rideturer på sandstrand med nordlys dansende over hodene.

Topptur på ski

Skiferie i Lofoten har blitt mer og mer populært de siste årene, spesielt reisende fra alpene i Europa har fått øyene opp for de unike skimulighetene Lofotfjellene gir. Også norske skifrelste lar seg friste av fjordene og fjellene.