Lofoten - verdens tøffeste møterom

Endelig har det blitt enkelt å fly fra Tromsø til Lofoten, hvor verdens tøffeste møterom venter på dere! Legg høstmøtet til Lofoten og få fantastiske opplevelser på kjøpet!

Kurs & konferanse
16.03.201715:31 Kristian Nashoug

Aktørene nedenfor kan hjelpe til å gjøre ditt arrangement uforglemmelig.


Thon Hotel Lofoten

Thon Hotel Lofoten ligger idyllisk til på havnen i Svolvær, midt i hjertet av Lofoten. Vår konferanseavdeling har kapasitet på opptil 1 100 personer og våre foajeer over tre etasjer benyttes til pauser, messeutstillinger, selskaper, events og rekreasjon. Vi kan også tilby spennende naturopplevelser i umiddelbar nærhet til hotellet.

Les mer herScandic Svolvær

I 2017 har vi renovert vår restaurant, lobby og møterom. Vi gleder oss til å skape nye minner og øyeblikk sammen med våre gjester i helt nye lokaler.
Møterommene våre har alle unik utsikt, prosjektor eller tv og lydanlegg.
Vi sender deg gjerne et tilbud på ditt neste møte.

Les mer herNorthern Partner

Kjære godtfolk nordaførr! Å tilrettelegge for ekstraordinære opplevelser i Lofoten, er noe vi i Northern Partner kan. Vi har lang erfaring i å levere det beste øyriket har å by på, rettet mot bedrifter og grupper av eventyrlystne. Kombinert med Widerøes direkteflygninger fra/til Tromsø og Hurtigruten, så får du som vår gjest oppleve tre av landsdelens høydepunkter. Ta kontakt, så finner vi ut av det sammen!

Les mer herSvinøya Rorbuer

Dramatisk lofotnatur, overnatting i rorbuer, spektakulære opplevelser, gode matopplevelser, og flotte møtefasiliteter setter en unik ramme rundt turen. Vi skreddersyr en god opplevelse for dere - midt i hjertet av Lofoten. SVINØYA – Din base for gode opplevelser i Lofoten.

Les mer herXXLofoten

XXLofoten er en totalleverandør av skreddersydde opplevelsesturer i hele Lofoten, hele året. Ta kontakt for hjelp til å arrangere din Lofotopplevelse om du reiser som vennegjeng, styreseminar, konferanse, ledergruppe, bedriftssamling eller bare på tur alene. Vi skreddersyr programmet etter hva du ønsker og kan organisere både aktiviteter, overnatting og mat. 

Les mer herNyvågar Rorbuhotell

Vil du at dine gjester, kunder ansatte eller kollegaer skal lykkes med et møte eller konferanse bør du legge den til et av Verdens Tøffeste møterom som ligger på Nyvågar i Kabelvåg.
Det eneste som vi kan garantere er god mat, god service, god oppfølging, fantastisk utsikt, spennende aktiviteter, stamp og badstue etter et krevende diskusjoner, Akevittloft med over 240 akevitt og ikke minst et FANTASTISK vertskap som er der for deg. Henningsvær Bryggehotell

Vil du at dine gjester, kunder ansatte eller kollegaer skal lykkes med et møte eller konferanse bør du legge den til et av Verdens Tøffeste møterom som ligger på kaikanten i Henningsvær. Her kan gjestene oppleve et ekte fiskevær med mange flotte opplevelser som vandring mellom fiskebrukene, småbutikker, verdens beste kanelbolle på Lysstøyperiet,  gallerier og masse mer. Tenk å kunne sitte i et møte og se fiskebåtene seile forby med dagens fangst fra Lofothavet? Det eneste som vi kan garantere er god mat, god service, god oppfølging, fantastisk utsikt, spennende aktiviteter og minst et FANTASTISK vertskap som er der for deg. 

Les mer her 


Anker Brygge

Vi etterstreber å levere komplette opplevelser for deltagere og arrangører av alle typer møter og konferanser. Vi skreddesyr og ivaretar dere gjennom oppholdet. 

Vår kultur og historie er vår inspirasjon og du som gjest er vår utfordring. Alle som jobber her vil gjøre sitt beste for at du skal komme tilbake til oss.

Møterommet vårt er stort og kan deles opp i to mindre enheter. Kapasiteten er på 110 personer i kino-oppsett, 80 i klasserom, og vi deler opp i flere mindre oppsett om ønskelig.

Les mer herLofoten Arctic Hotel

Lofoten Arctic Hotel ligger idyllisk til i verdens mest berømte fiskevær, Henningsvær. Våre rom, restaurant og møterom har utsikt til hav og fjell. Her sover, spiser og opplever dere det ekte Lofoten, tett på! 

Les mer her


Scandic Vestfjord Lofoten

Scandic Vestfjord Lofoten ligger ytterst på kaia i Svolvær - en perfekt base for ditt neste eventyr. Hurtigruten legger til kai bare 250 meter fra inngangsdøra vår, og vi har en fantastisk utsikt over Vestfjorden, der skreien venter på deg.

Les mer herStatles Rorbu- og Konferansesenter 

Statles Rorbu- og Konferansesenter ønsker velkommen til kurs- og konferanselokaler i midt i hjertet av Lofoten, i det levende fiskeværet Mortsund, som ligger 12 km fra Leknes flyplass. Vi har høystandard rorbuer med tilsammen 300 sengeplasser og vår egen restaurant «Marmælen» med alle rettigheter. Vi tilbyr konferansepakker både med og uten overnatting.

Les mer herFast Hotels

Hotell-konsept for deg som ønsker å bruke mer tid på opplevelser. Vi gir gjestene våre akkurat det de betaler for, -raske og enkle løsninger, men samtidig komfortabelt. Våre hoteller er ubemannede og har digital inn og utsjekk. Fast Hotels har to hoteller i Lofotbyen Svolvær, og begge hotellene er lokalisert sentralt og nært havnen, der du kan finne et godt utvalg av restauranter, butikker,  kulturtilbud og aktiviteter innen gåavstand. Fast Hotels – med gode sambeidspartnere på mat og opplevelser skaper vi minnerike opplevelser i Lofoten!

Les mer her

Hvordan reise til Lofoten?

XXLofoten
XXLofoten
, click to open in lightbox
Thon Hotel Lofoten
Thon Hotel Lofoten
, click to open in lightbox
Scandic Svolvær
Scandic Svolvær
, click to open in lightbox
XXLofoten
XXLofoten
, click to open in lightbox
XXLofoten
XXLofoten
, click to open in lightbox
XXLofoten
XXLofoten
, click to open in lightbox
Nyvågar Rorbuhotell
Nyvågar Rorbuhotell
, click to open in lightbox
Henningsvær Bryggehotell
Henningsvær Bryggehotell
, click to open in lightbox
Anker Brygge
Anker Brygge
, click to open in lightbox
XXLofoten
XXLofoten
, click to open in lightbox
Fast Hotels Lofoten
Fast Hotels Lofoten
, click to open in lightbox

Se også