Kultur- og matcruise til Henningsvær

I fullstendig stillhet, cruiser du forbi Lofotens høyeste topper i storslått kveldslys, ombord på et moderne elektrisk skip. Vi går i land for å oppdage Henningsvær før returen, der du blir servert en nord-norsk tapasmiddag av høy kvalitet.

Med båt
11.04.201923:51 Hege

Nyt et kveldscruise som tar deg fra Svolvær til fiskeværet og kunstdestinasjonen Henningsvær. Ta inn den majestetiske Lofotveggen mot kveldssolen, med panoramautsikt fra dekk og salonger ombord på vårt stillegående elektriske skip. 


På veien setter vi ut en undersjøisk drone som tar deg nærmere det rike marine livet som gir både Lofoten og verden delikatesser som kråkeboller, tare og krabber. Ved ankomst i Henningsvær gjør vi et stopp slik at du kan besøke et av galleriene eller utforske det vakre fiskeværet på egenhånd.


Når du igjen stiger ombord for returen til Svolvær, serverer vi vår nord-norske tapasmiddagmed en moderne vri på lokal og tradisjonell mat. Mens solen nærmer seg horisonten, vil den lyse nordnorske sommernatten fargelegge bakteppet av stupbratte fjell, hvite sandstrender og hav.