Dinner & Show med Ingrid Bjørnov

Vi er stolte over å ha INGRID BJØRNOV bak tangentene denne kvelden. Ingrid Bjørnov vil med glimt i øyet, dansende fingrer over tangentene og morsomme tekster gi oss en uforglemmelig aften. Billettprisen inkluderer en flott fem retters meny med lokale råvarer.
Pris: kr 1595,- for «Dinner & Show»
Overnatting: kr 750,- per person i dbl.rom.

Arrangement
25.09.202012:08 Ingvill

Thon Hotel Lofoten inviterer til «Dinner & Show». Kun 200 billetter legges ut for salg, for en helaften med fem-retters middag og en konsertopplevelse som topper det hele. Dette blir en fantastisk kveld med et begrenset antall plasser for å sikre en trygg og fin ramme.
«Dinner & Show» er en eksklusiv konsertmiddag, hvor du først får servert en starter og en forrett og underholdning i storsalen på kulturhuset. Hotellets dyktige stab omformer scenerommet til et sted utenfor virkeligheten hvor du kan få slappe av og nyte artister på nært hold – alt mens du sitter ved bordet. Deretter blir det servert to velsmakende hovedretter, før kveldens artist tar over showet. Etter konserten kommer dessert og avslutning – en helaftens pakke av høy kvalitet.
Meny for kvelden vil bestå av lokale råvarer tilberedt på eksklusivt vis. Starter, forrett, to hovedretter og dessert med smaker hentet fra nordnorsk natur, reinsdyr, hval, kongekrabbe, kveite, lofotlam, multebær og en presentasjon du ikke har sett maken til.

Telefon: 76 04 90 00
E-post: lofoten@olavthon.no
Nettside: bit.ly/3iQTybW