Dinner & Show med Hanne Sørvaag - UTSOLGT!

Vi stolte over å avslutte en annerledes julesesong med HANNE SØRVAAG som er en av Norges fremste låtskrivere, og som har deltatt i «Stjernekamp», «Skal vi danse», «Hver gang vi møtes» og ikke minst i «The Voice» som mentor – denne kvelden vil hun bl.a. fremføre sanger fra juleplata «Christmas Lights». Sammen med en velsmakende fem retters middag blir dette en fantastisk førjulskveld med vakker sang og god mat.
Pris: kr 1195,- for «Dinner & Show»
Overnatting: kr 750,- per person i dbl.rom.

Arrangement
25.09.202012:08 Ingvill

Thon Hotel Lofoten inviterer til eksklusive førjulskvelder med «Dinner & Show». Kun 200 billetter legges ut for salg, for en helaften med fem-retters middag og en konsertopplevelse som topper det hele. Midt i verdens minste storby lar vi denne spesielle førjulstida bli noe du bare MÅ få med deg. Dette blir en fantastisk kveld med et begrenset antall plasser for å sikre en trygg og fin ramme.
«Dinner & Show» er en eksklusiv konsertmiddag, hvor du først får servert en starter og en forrett og underholdning i storsalen på kulturhuset. Hotellets dyktige stab omformer scenerommet til et sted utenfor virkeligheten hvor du kan få slappe av og nyte artister på nært hold – alt mens du sitter ved bordet. Deretter blir det servert to velsmakende hovedretter, før kveldens artist tar over showet. Etter konserten kommer dessert og avslutning – en helaftens pakke av høy kvalitet.
Meny for kvelden vil bestå av lokale råvarer tilberedt på eksklusivt vis. Starter, forrett, to hovedretter og dessert med smaker hentet fra nordnorsk natur, reinsdyr, hval, kongekrabbe, kveite, lofotlam, multebær og en presentasjon du ikke har sett maken til.

Telefon: 76 04 90 00
E-post: lofoten@olavthon.no
Nettside: bit.ly/3iQTybW

Thon Hotel Lofoten