Dinner & Show med Rune Rudberg 28.november.

Denne novemberkvelden legger vi inn et ekstra gir i menyen! Det blir jule-, country- og westernstemning når RUNE RUDBERG kommer på besøk. Rune Rudberg har gitt flere country-klassikere en ny tolkning de siste årene og er en fantastisk vokalist når han legger seg i denne sjangeren hvor han virkelig hører hjemme. Sammen med en fantastisk fem retters middag blir dette en morsom og uforglemmelig kveld.
Pris: kr 1195,- for «Dinner & Show»
Overnatting: kr 750,- per person i dbl.rom.

Arrangement
25.09.202012:08 Ingvill

Thon Hotel Lofoten inviterer til eksklusive førjulskvelder med «Dinner & Show». Kun 200 billetter legges ut for salg, for en helaften med fem-retters middag og en konsertopplevelse som topper det hele. Midt i verdens minste storby lar vi denne spesielle førjulstida bli noe du bare MÅ få med deg. Dette blir en fantastisk kveld med et begrenset antall plasser for å sikre en trygg og fin ramme.
«Dinner & Show» er en eksklusiv konsertmiddag, hvor du først får servert en starter og en forrett og underholdning i storsalen på kulturhuset. Hotellets dyktige stab omformer scenerommet til et sted utenfor virkeligheten hvor du kan få slappe av og nyte artister på nært hold – alt mens du sitter ved bordet. Deretter blir det servert to velsmakende hovedretter, før kveldens artist tar over showet. Etter konserten kommer dessert og avslutning – en helaftens pakke av høy kvalitet.
Meny for kvelden vil bestå av lokale råvarer tilberedt på eksklusivt vis. Starter, forrett, to hovedretter og dessert med smaker hentet fra nordnorsk natur, reinsdyr, hval, kongekrabbe, kveite, lofotlam, multebær og en presentasjon du ikke har sett maken til.

Telefon: 76 04 90 00
E-post: lofoten@olavthon.no
Nettside: bit.ly/3iQTybW