2-Dager Lofoten Ekstravagansa! (alt-inkludert)

Bli med oss i Wild Seas på et eventyr du aldri vil glemme! Dette døgnet med Lofoten ekstravagansa vil gi deg alt-inkludert opplevelser du vil snakke om i årevis! La Wild Seas guide deg gjennom noen av Norges flotteste sjø- og fjellutsikter!

Gjøre
13.01.201714:42 Øyvind Restad

Uforglemmelig Viltsafari

Vi møtes i Svolvær, hvor vi sjøsetter båten for å utforske en av Norges mest spektakulære fjorder; Trollfjorden. Foruten muligheten til en uforglemmelig viltsafari vil sightseeing være denne fjordturens hovedaktivitet.


Har du alltid hatt lyst til å melke ei geit? Vel, nå har du sjansen!

Etter sightseeing i Trollfjorden besøker vi en sjarmerende geitegård som produserer lokale delikatesser, hvor vi vil få servert et fantastisk tre-retters måltid midt i Lofotens storslåtte natur.


Glamorøs Camping – bo i komfort og stil mens du besøker villmarka!

Fra geitegården drar vi rett til Wild Seas glamorøse camping, som antageligvis er ulik all annen camping du har sett! Slapp av, nyt vårt varme bad på stranden og ha det moro under midnattsolen, før du legger deg godt til rette i en romslig seng. Våre lekre Lavvu-tipi er luksustelt med eget bad og dusj.


Utforsk spekkhoggerens verden i kajakk

Forbered deg selv på å bli overveldet, når vi neste morgen tar deg tett innpå spekkhoggere – med kajakk! Ta del i vårt forsknings- og bevaringsarbeid og opplev hvordan det er å studere hvaler.


Fjordcruise til Svolvær

Vi nyter siste etappe med Wild Seas på båtturen tilbake til Svolvær.

Å få se hvaler i sitt rette element er en rørende opplevelse som vi håper å kunne dele med deg. Wild Seas kan allikevel ikke garantere hvalsyning, siden naturen er lunefull.


Wild Seas Eventyr

Er du interessert i å gå dypere med Wild Seas? Prøv våre Wild Weekends eller vår 6-dagers safari. Utvid reisen din for å få oppleve mer av magiske Lofoten!

8300 Svolvær
8300 Svolvær

Hvordan komme seg til Svolvær Vi anbefaler å fly fra Oslo Lufthaven Gardermoen (OSL) til Svolvær Helle Flyplass (SVJ). Derfra taxi til Svolvær sentrum (ca. 15 min.) Møtested og tidspunkt Bacalao Restaurant & Pub kl. 16.00. Havnepromenaden 2 (på hovedkaien), 8300 Svolvær

E-post: info@wildseas.no