Svolvær turistinformasjon

Svolvær turistinformasjon tilbyr informasjon, rikelig med lokale produkter, suvenirer og et aktivitetstilbud som passer alles budsjett.

Informasjon/Butikk
26.06.202014:41 Tobias Kongevold Forsaa

Ved Torget 18 i Svolvær, finner du turistinformasjonen. Med en idyllisk plassering ved kaikanten og torget i Lofotens hovedstad, tilbyr turistinformasjonen alt som trengs for en vellykket reise i Lofoten.

Dørene er åpne for alle besøkende, betalende eller ei. I butikken finnes brosjyrer om Lofoten og omegn, i tillegg til reklame for aktiviteter i Lofoten. Dessuten, sitter det en hjelpsom turistvert bak disken som gledelig svarer på alle dine spørsmål om området; enten det omhandler fjellturer eller spisesteder. Videre, finner en også lokale matprodukter, tekstiler, kart og alle typer suvenirer.

Turistinformasjonen er også en av de eneste stedene i Svolvær som har oppbevaringsbokser for bagasje, tilgjengelig i butikkens åpningstider. Dette koster to 20-kroninger å benytte seg av. Turistinformasjonen vil være behjelpelig med veksling av penger, men tilbyr ikke å ta ut med kort.

Turistverten kan dessuten hjelpe til med booking av aktiviteter i hele Lofoten, faktisk også enkelte i Vesterålen.

Ta turen innom for å motta råd og informasjon som gjør besøket i Lofoten så bra som overhodet mulig!

Åpningstider

Juni og juli - mandag til søndag: 09:00-18:00.

www.lofoten.info

Se Lofotens andre turistinformasjoner