Svolvær turistinformasjon

Svolvær turistinformasjon tilbyr informasjon, rikelig med lokale produkter, suvenirer og aktivitetstilbud som passer alles budsjett.

Informasjon/Butikk
26.06.202014:41 Tobias Kongevold Forsaa

Ved Torget 18 i Svolvær, finner du turistinformasjonen med lett tilgjengelighet for alle besøkende. Med en idyllisk plassering ved kaikanten og torget, tilbyr turistinformasjonen alt som trengs for en vellykket reise i Lofoten.

Turistinformasjonen har brosjyrer om aktiviteter og severdigheter i Lofoten og omegn. Dessuten, sitter det en hjelpsom turistvert bak disken som gledelig svarer på alle dine spørsmål om området; enten det omhandler fjellturer, rutetider eller annen relevant informasjon. Her får du også kjøpt lokale matprodukter, tekstiler, kart og andre suvenirer.


Turistinformasjonen er også en av de eneste stedene i Svolvær som har oppbevaringsbokser for bagasje, tilgjengelig i butikkens åpningstider. Dette koster to 20-kroninger å benytte seg av. Turistinformasjonen vil være behjelpelig med veksling av penger, men tilbyr ikke å ta ut penger med kort.

Trenger du å ta en dusj eller få vasket klær, så får du kjøpt en vaskepollett her som kan brukes på servicehuset nede på kaia.

Turistvertene kan dessuten hjelpe til med booking av mange aktiviteter i hele Lofoten. Her kan du også bestille overnatting på DNT-hytta Nøkksætra i Svolvær og kjøpe nøkkel til Trollfjordhytta.

Ta turen innom for å motta råd og informasjon som gjør besøket i Lofoten så bra som overhodet mulig!

Åpningstider 

www.lofoten.info

Se Lofotens andre turistinformasjoner