Ski og trugeturer med Lofoten Aktiv

Skitur på norske turski mot det høyeste toppene til lettere truge vandringer på vinterveier brukt gjennom generasjoner.

Vandring
23.02.201713:02 Øyvind Restad

Vinteren i Lofoten er midlere en de fleste tror, Golfstrømmen varmer opp havet rundt oss og gir oss milde vintre.

Lofoten Kajakk (Lofoten Aktiv) tilby mange utendørsaktiviteter i Lofoten på vinteren. Felles for de fleste er at det er "muskel-drevet" og miljøvennlig.

Skitur på norske turski mot det høyeste toppene til lettere og interessante truge vandringer på vinterveier brukt gjennom mange generasjoner.

Våre turer er for alle som ønsker å oppleve vår vakre og rene natur på nært hold på den tiden av året da solen bruker minst tid på Lofoten.

Toppturer krever mer av fysisk utfoldelse mens de fleste andre turer er egnet for familier. Ønsker du noe spesielt er det bare å ta kontakt, kanskje vi har en spesialtur akkurat dit du/dere har lyst å dra.

Vi har også Nordlysturer i samme periode.

Lofoten Kajakk er den bedriften i Lofoten som satser på økoturisme og er aktivt med i utarbeidelsen av kriterier for Godkjent Norsk Økoturisme. På nettsiden www.ecotourismnorway.org kan du les om noe av arbeidet som er gjort.

Hver av våre guider tar med opp til 15 personer på de fleste turene, er det en utfordrende tur tar hver guide med færre gjester.

Vår natur er sårbar slik at alle våre turer gjennomføres etter "Trø Varsomt" prinsippene (Leave No Trace) og alle gjester passer på at ikke noe ligger igjen etter oss på turen.

Turene begynner kl 10.00 fra Turistinformasjonen på Torget i Svolvær.

LOFOTEN KAJAKK AS
8310 Kabelvåg

Turene begynner kl 10.00 fra Turistinformasjonen på Torget i Svolvær.

Telefon: 92231100
E-post: post@lofoten-aktiv.no
Nettside: http://www.lofoten-aktiv.no

, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox