Trugetur fra Svolvær

Mørketid er fargetid! Bli med oss på trugetur på vinteren og opplev Lofotens natur og lys på en annerledes måte. Fra skumring til en himmel i brann, en stille stund i naturen hvor vi tar deg til de fine stedene vi som bor her foretrekker når vi skal ut på tur.

Aktiviteter
11.03.201715:07 Henrik

Dere møter opp i Svolvær havn i våre lokaler og blir tatt i mot av vår turguide og vertskap for turen. Truger og staver tilpasses dere før vi setter kursen mot turområdene rundt byen Svolvær. Svolvær er en kompakt liten småby. Du skal ikke mange hundre meterne utenfor bykjernen før du ikke ser bebyggelse, men er omringet av en heftig natur som byr på trugeturer i ulike varianter. Du trenger ikke være sprek og i god form for å bli med oss på denne turen. Den har vi tilpasset de som ønsker å få en naturopplevelse sammen med en kunnskapsrik guide som tar deg med til de fineste plassene i bakgården han er lommekjent i.

Turen tar ca 3-4 timer, avhengig av hvor vi velger å gå. Været på vinteren i Lofoten skifter raskt, fra sol og fint vintervær til regn dagen etter. Vår tur tilpasses derfor etter føreforhold. Noen ganger vil trugene byttes ut med isbrodder, og ruten gjøres om. Det betyr lite for deg – turopplevelsen garanterer vi blir god uansett. Vi tar alltid værforbehold, turer kan kanselleres eller utsettes når været krever det.

Hovedsesong: 2.1-30.4.
Trugeturen arrangeres fast kl.10.00-14.00 på mandager, onsdager, fredager og lørdager i sesongen.
Pris: 890 kr per person

Min: 2 personer
Max: 16 personer

Andre tidspunkt på forespørsel. Gruppeturer arrangeres etter ønske.

Hvem passer denne turen for?
Vi har laget denne turen for deg som ønsker å komme nær naturen på egne bein, og som samtidig ønsker å bli tatt vare på av en erfaren turguide som forteller om naturen og folkene som bor her nord underveis. Du trenger ikke erfaring med truger fra før.

Hva bør du ha på deg og med deg?
Lofotværet kan variere sterkt fra dag til dag, og det er noe av sjarmen med vårt øyrike. Vi anbefaler deg å ta på deg det vi som bor her har på oss når vi skal på tur:
• Ullundertøy innerst kroppen som isolerer og puster
• Fleecejakke, ullgenser eller annen mellomlagsjakke
• Gore-tex jakke eller vannavstøtende jakke, dunjakke når temperaturen viser under 0 grader.
• Skjerf i halsen
• Lue, votter og tykke gore-tex sko
• En sekk med ekstra votter og ullundertøy, varm og kald drikke

Dette er inkludert:
• Truger og staver
• Guide som snakker norsk og engelsk

J.E Paulsens gate 9
8300 Svolvær

Vi holder til på kaikanten i Svolvær havn.

Telefon: 916 555 00
E-post: booking@xxlofoten.no
Nettside: www.xxlofoten.no