Vintervandring med XXLofoten

Kom nært naturen og opplev vinterlysets mange nyanser sammen med oss i januar og februar. Vår erfarne turguide tar deg med på en to-timers vintervandring i lett terreng med utsikt mot havet. Vi byr på de gode historiene om fiskeriene, naturfenomen og det vi ser på turen.

Aktiviteter
11.03.201717:07 Henrik

Kom nært naturen og opplev vinterlysets mange nyanser sammen med oss i januar og februar. Vår erfarne turguide tar deg med på en to-timers vintervandring i lett terreng med utsikt mot havet. Vi byr på de gode historiene om fiskeriene, naturfenomen og det vi ser på turen. En behagelig og interessant formiddag med spektakulær utsikt fra steder kun lokale kjentmenn vet om. Vi tilbyr også henting på hoteller i Kabelvåg og Svolvær inkludert i prisen.

Fra skumring til en himmel i brann, en stille stund i naturen hvor vi tar deg til de fine stedene vi som bor her foretrekker når vi skal ut på tur. Svolvær er en kompakt liten småby. Du skal ikke mange hundre meterne utenfor bykjernen før du ikke ser bebyggelse, men er omringet av en heftig natur. Du trenger ikke være sprek og i god form for å bli med oss på denne turen. Den har vi tilpasset de som ønsker å få en naturopplevelse sammen med en kunnskapsrik guide som tar deg med til de fineste plassene i bakgården han er lommekjent i.

Turen tar ca 2 timer, og vi henter deg gjerne på ditt overnattingssted i Svolvær eller Kabelvåg før turens start. Du må være klar for pick-up fra kl.11.30 utenfor hotellets inngang.

Været på vinteren i Lofoten skifter raskt, fra sol og fint vintervær til regn på kort tid. Noen ganger vil trugene byttes ut med isbrodder, og ruten gjøres om. Det betyr lite for deg – turopplevelsen garanterer vi blir god uansett.

Hovedsesong: 2.1-28.2.
Tidspunkt: 12.00-14.00 på tirsdager, torsdager og søndager i sesongen.
Pick-up: Fra kl.11.30
Pris: 590 kr per person

Min pax: 2 personer
Max: 16 personer

Andre tidspunkt på forespørsel. Gruppeturer arrangeres etter ønske.

Hvem passer denne turen for?
Vi har laget denne turen for deg som ønsker å få en smakebit av naturen på egne bein, men ikke vil delta på lengre turer der det stilles krav til mer fysiske anstrengelser. Samtidig ønsker du å bli tatt vare på av en erfaren turguide som forteller om naturen og folkene som bor her nord underveis, og som kan svare deg på dine spørsmål.

Hva bør du ha på deg og med deg?
Lofotværet kan variere sterkt fra dag til dag, og det er noe av sjarmen med vårt øyrike. Vi anbefaler deg å ta på deg det vi som bor her har på oss når vi skal på tur:
• Ullundertøy innerst kroppen som isolerer og puster
• Fleecejakke, ullgenser eller annen mellomlagsjakke
• Gore-tex jakke eller vannavstøtende jakke, dunjakke når temperaturen viser under 0 grader.
• Skjerf i halsen
• Lue, votter og tykke gore-tex sko
• En sekk med ekstra votter og ullundertøy, varm og kald drikke

Dette er inkludert:
• Pick-up service hoteller i Svolvær og Kabelvåg
• Truger og staver, isbrodder
• Guide som snakker norsk og engelsk

J.E Paulsens gate 9
8300 Svolvær

Telefon: 916 555 00
E-post: booking@xxlofoten.no
Nettside: www.xxlofoten.no