Arctic Sail Safari til Trollfjorden

Trollfjorden er en av Norges mest kjente fjorder, kjent for sine bratte fjell og smale åpning. Det er mye liv i fjorden, og i området finner vi sjøfugl, ørn, fisk og av å til kan man få øye på en sel.

Aktiviteter
16.05.201900:49 Hege

Pukka teamet har designet denne innholdsrike opplevelsen for deg, der vi utforsker Trollfjorden om bord på vår komfortable seilkatamaran. Vi seiler, fisker på våre favorittsteder, og forbereder et hjemmelaget måltid om bord. En uforglemmelig dag i nydelige arktiske omgivelser.

Turen starter i fiskeværet Svolvær, hvor vi seiler ut i den arktiske sommeren sammen i retning øst, mot den spektakulære Trollfjorden. De første 30 minuttene vil i godt vær være spesielt godt egnet for seiling, og skipperen vil heise seil og sette kurs mot øya “Stormolla”. Videre går reisen mot Trollfjord, og vi kan se krystallklart hav og hvite sandstrender i kystlinjen, karakteristisk for området.

Å seile gjennom den smale åpningen til Trollfjorden i seg selv er en opplevelse for alle sansene, og det er lett å forstå hvorfor denne avsidesliggende plassen tiltrekker seg besøkende fra hele verden. Når du har sett Trollfjorden, her du sett en av de mest spesielle fjordene i Norge, og det er noe vi kan anbefale på det sterkeste.

Etter flere år med erfaring har vi nå designet denne turen som er den ultimate opplevelsen for et besøk i Lofoten. I små grupper, opp til 12 gjester, skaper vi sammen en hyggelig atmosfære med muligheter til å delta i aktiviteter som seiling, fiske, og lære om området fra våre guider og skippere.

Tid: Daglig 09-1500
Sesong: 1. juni - 31. august
Pris voksen: 1600 NOK
Pris barn (3-12 år): 800 NOK
Pris barn (0-2 år): Gratis
Minimum ant. deltakere: 4

Dette er inkludert:
- Guidet tur
- Varm fiskesuppe fra dagens fangst
- Kaffe og godt utvalg av te
- Fiskeutstyr
- Seiling og en sjanse til å lære om navigering
- Skipper med alle kommersielle sertifikater
- Komfortabel oppvarmet salong & toaletter
- Varme flytedrakter for å holde deg tørr og varm

Torget 8
8300 Svolvær

Torget, 8300 Svolvær. Se etter vår salgsstand på torget i Svolvær (Nært Thon hotel)

Telefon: 99371010
E-post: support@pukkatravels.com
Nettside: http://www.pukkatravels.com/