Verdien av hvile / Workshoper med Siw Aduvill i Lofoten

Tre nærende dager i vakre Lofoten.med yogalærer og forfatter Siw Aduvill
Dette blir en helg der vi utforsker ulike former for yoga som styrker nervesystemets respons for omsorg og hvile. Du kan bli med på enkeltklasser eller nyte hele verdien av hvile fullt ut og bli med på alle klassene denne helgen til en hyggelig pris.

Kurs
23.03.201907:15 Sissel

PROGRAM 21.-23.juni 2019 / LOFOTEN WORKSHOP

* Hvile - og alt vi vinner ved å la være
* Fredag 21.juni kl. 19:30

Vi starter fredag kveld med en introduksjon og presentasjon av den rykende ferske boka: HVILE- alt vi vinner ved å la være. Boka ser på hvordan det å roe ned på innsiden, påvirker verden på utsiden.

Hvordan kan det ha seg at det å hvile gjør oss mer empatiske? Kan det å trykke på pauseknappen gjøre oss mer kreative og intelligente? I en veksling mellom teori og praktiske øvelser vil vi utforske det herlige paradokset i hvordan ”ikke-handling” kan ha en særdeles positiv effekt både på personlig nivå og i den verden vi lever i sammen. Vi skal se hvordan det å hvile gjør at vinen smaker mer, at orgasmene lengre og kan skape mer holdbarhet.

Varighet 90 minutter.
Åpent for alle, uansett nivå.
Pris 290 KR

* Mindful Yin yoga på vei inn i sommerferien
* Lørdag 22.juni kl. 10:00

Lørdag morgen starter vi med to timer Mindful Yin Yoga. Yin yoga er en langsom form for yoga inspirert av taoistisk livsfilosofi, der fokuset ligger på ”yin-vev” som bindevev, ligamenter samt indre organer og meridianer. Vi forsøker så godt vi kan å slappe av i muskulaturen for å gi slipp på spenninger som kan gi blokkeringer i flyt av energi og sirkulasjon. Stillingene holdes gjerne i flere minutter hvor vi jobber med områder som tøyes passivt, mens vi fokuserer på pust og bevisst tilstedeværelse.

Varighet 120 min.
Åpent for alle, uansett nivå.
Pris 320 KR

* Hvile og kreativitet
* Lørdag 22.juni kl. 13:00

Lørdag ettermiddag skal vi se nærmere på sammenhengen mellom hvile og kreativitet. Dette er en del av det boka HVILE søker å utforske. Basert på vitenskap, gamle tekster og egen utforskning skal vi se hvordan dyp avspenning (yoga nidra), kan gi oss tilgang de dypere lagene i oss selv – og se hva vi kan skape av kreative uttrykk hver for oss og sammen.

Ta med skrivesaker (penn & papir).
Varighet 90 minutter
Åpent for alle, uansett nivå,
Pris 290 KR

* Mindful Restorative yoga på vei inn i sommerferien
* Søndag 23.juni kl. 18:30

Helgen avsluttes med selve dronningen av hvile. Også her holdes stillingene over tid, men i motsetning til Yin yoga er det ingen ting som skal strekkes. Målet i restorativ yoga er å la den enkelte kjenne at hele kroppen er støttet opp slik at vedkommende tør å slappe av og gi seg fullstendig hen til avslapningen. Her brukes utstyr som puter, klosser og pledd for å tilrettelegge for denne opplevelsen.

Varighet 90 minutter
Åpent for alle, uansett nivå.
Pris 290 KR

BIO / SIW
Siw Aduvill har bakgrunn fra moderne sirkus, og har undervist yoga siden 2008 med sertifiseringer fra ulike former for yoga, meditasjon og bodywork. Siw underviser på ulike yogautdannelser og holder workshops rundt om i Norge og internasjonalt. Høsten 2015 gav hun ut boken ”Yoga når det gjelder” som fikk en positiv mottagelse i det norske yogamiljøet. Hennes andre bok ”HVILE – alt vi vinner ved å la være” kommer ut på Tiden Norsk Forlag i april 2019.

PRISER
90 min klasser 290 KR
120 min klasser 320 KR
Verdien av hvile / helgepakke 980 KR

*inkluderer alle klassene med tema hvile helgen 21.-23.juni:
Fre kl. 19:30
Lør kl. 10:00 og kl. 13
Søn kl. 18:30

E-post: post@yogalofoten.no
Nettside: www.yogalofoten.no/timeplan